Persoonlijk

Update, winnen en ebook voorproefje

Wanneer je een eigen bedrijf aan het opstarten bent (of een hele lange aanloop nodig hebt, zoals ik), gaat dat soms zo:

Ik werk aan mijn 3-delige e-book serie over plantaardig eten en dacht: hier wil ik nu al iets over delen, in de tussentijd. Want intussen maakte ik eerst een ander e-book, lanceerde ik mijn 3 weken weggeefactie en probeer ik ook nog mijn nieuwe website te maken. De drie e-books staan half afgerond op mijn laptop te wachten. Dus. Focus Inge, focus. 

Ik ontplof dus bijna van ideeën en enthousiasme en zoek naar manieren om dat een beetje te managen. Mediteren, naar buiten gaan en schrijven helpt enorm om te focussen op wat NU belangrijk is.
Een blogpost schrijven helpt dan natuurlijk ook. Dus hier ben ik. Eindelijk weer eens.

WIN!

Allereerst mijn verjaardag winactie. 3 weken lang, 3 prijzen. Van mij voor jou. Waaaaat! Omdat ik 30 werd en omdat ik op dezelfde dag de nieuwe richting van mijn bedrijf bekend maakte. Nieuwe naam (ga even kijken en volgen als je dat nog niet deed ;)), nieuwe diensten en nog meer nieuw enthousiasme. Het voelt alsof ik opnieuw begin en misschien is dat ook zo. Ik voel dat dit de richting is waar ik de afgelopen jaren naartoe aan het werken ben geweest. Wat het allemaal extra spannend en – dit MOET gewoon lukken – maakt. Al zeg ik natuurlijk MAG. Dat duwen en trekken mag wel wat minder en werken mag meer vanuit flow. Vertelde de kaart me die ik vanochtend trok. O ja, alles komt echt wel op z’n pootjes terecht, daar blijf ik mezelf aan herinneren.

De prijzen!

Die prijzen dus, daar ben ik echt mega trots op. Dat ik durf te zeggen: dit is van mij, voor jou. Heel waardevol en grijp die kans voor jezelf!
Deze week kun je kans maken op een 1 op 1 personal food shopsessie met mij. Ik kom naar jou toe, bespreek waar je tegenaan loopt bij je voeding en de boodschappen en we gaan helemaal opnieuw de basis neerleggen voor jouw altijd-goed boodschappenlijstje. Eentje waar je alle kanten mee op kunt. Waar je blij van wordt (en je buik ook) en dat zonder concessies te doen op smaak en plezier in je eten. Samen alle ruis weghalen die je ervaart tijdens het shoppen.
Dat klinkt toch geweldig?!
Dat een personal shopper niet alleen iets is voor als je geld hebt en een flitsende carrière wist ik al. En dat ik mezelf nu en personal (food) shopper noem had ik twee jaar geleden never nooit durven denken.

Vanaf vrijdag geef ik mijn derde en laatste prijs weg (en die wordt zo mogelijk nog waardevoller), dus stay tuned op mijn kanalen! (Facebook en Instagram)

Mijn eerste e-book

Nog iets waar ik heel blij mee ben, is mijn eerste e-book! Die ik helemaal niet van plan was om te maken, maar hij kwam zonder enige moeite uit me stromen. Ik werkte aan de opzet van een workshop salade maken en dacht: dit gaan zo veel mensen fijn vinden om te weten! Ik ging zitten, begon met typen en een paar uur laten had ik het ebook af. Die zat dus te wachten om geschreven te worden! Ik wil hem aan het eind van deze week beschikbaar stellen voor iedereen.

Wil je dat e-book ontvangen? Meld je dan hier aan.

En wil je die prijs (1 op 1 personal food shop sessie) heel graag winnen? Check dan de pagina van mijn winactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *