Over mij

Hoi! Ingelogd is mijn persoonlijke lifestyle blog met mijn verhalen uit de keuken. Gewoon, omdat ik daar de meeste tijd te vinden ben. Of aan de keukentafel, waar de beste gesprekken ontstaan. Hier vind je recepten en persoonlijke verhalen voor een duurzamer en bewuster leven.

Wie ben ik?

Ik ben Inge, 28 jaar en gek op koken. Maar wel gezond en ‘groen’, als het kan. En ja, dat gaat heel goed samen met mijn liefde voor thee en alles wat je daar bij kunt eten. Ik word heel blij van nieuwe dingen ontdekken. Mijn motto is ‘verwonder en geniet’. Want juist dan zie je de onverwacht mooie dingen. Mijn kijk op de wereld probeer ik ook in woorden te vangen. Want ik hou nu eenmaal van schrijven. Verhalen, verjaardagskaarten, liefdesbrieven.. en dus deze blog.

Waarom schrijf ik deze blog?

Ik geloof dat je moet doen in plaats van vertellen. (En hier vertel ik wat ik doe, get it? ;)) Een betere wereld begint bij jezelf. Een wereldverbeteraar? Dat vind ik mezelf niet. Wel geloof ik dat alle kleine beetjes helpen. Met mijn blog hoop ik anderen te inspireren. Ik wil laten zien dat groen bezig zijn helemaal niet saai, tijdrovend of ingewikkeld hoeft te zijn.

“Choose to be optimistic, it feels better.”