Persoonlijk

Het begin

Het is tijd voor een nieuwe blog, vond ik. Vijf jaar geleden begon ik mijn eerste blog. (Een kijkje in wat ik toen schreef? Kijk dan bij mijn archief.)
Nu is het 2015 en is er heel wat veranderd in mijn leven. De student Inge heeft plaats gemaakt voor een werkende. Ik ben verhuisd van Brabant naar de Randstad. En ik vind het heerlijk.
Ik heb mijn passie voor koken ontdekt. Ik ben bewuster gaan eten en probeer zo groen mogelijk te leven. Ik ruimde mijn huis op met de Marie Kondo methode en zag daarmee twee derde van mijn kleding verdwijnen. Hetzelfde gebeurde met mijn make-up stash en boeken.
Niet veel later verruilde ik mijn geliefde John Frieda shampoo voor een meer natuurlijke variant en mijn vertrouwde Clinique flesjes voor verrassende wondermiddeltjes uit mijn keukenkastje.

Een ding dat niet veranderde, is mijn liefde voor schrijven. En de behoefte om mijn verhalen te delen, anderen te inspireren.
Dat is ook precies wat ik ga doen nu die eerste verplichte blogpost is geschreven. Het echte werk kan beginnen!

2 gedachten over “Het begin

  1. Oké, deze blog ga ik bijhouden. Je eerste post is de laatste die ik las, maar ik ben aangestoken! Ben benieuwd naar de recepten (die muffins!), maar zeker ook naar de eerste stapjes die je hierboven beschrijft. Tell me more^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *